Help & Support

Hoe kan ik contact opnemen?

Voor het stellen van vragen en het geven van opmerkingen kunt u contact opnemen met QueLicious door een e-mail te sturen naar info@quelicious.nl of door te bellen naar +31 (0)640823591. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Bij opmerkingen over bestellingen vragen wij u het ordernummer te vermelden. Ons team bij QueLicious doet haar best vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Hoe kan ik betalen bij QueLicious?

U kunt een bestelling bij ons alleen betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk, direct tijdens het bestelproces, de betaling van uw online aankopen bij QueLicious afhandelen via uw eigen bank.

Zijn mijn gegevens veilig bij QueLicious?

Uw persoonlijke gegevens zijn absoluut veilig bij QueLicious. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als u een geplaatste bestelling wilt annuleren kunt u contact opnemen met QueLicious door te bellen naar +31 (0)640823591. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk zal zijn om een bestelling te annuleren. De bestelling kan namelijk al verzonden zijn.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

De vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Alleen de verzendkosten worden nog aan de bestelling toegevoegd. De verzendkosten zijn ook inclusief BTW.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden nalezen?

Als u hier klikt, wordt u doorverwezen naar onze Algemene Voorwaarden.

Waar kan ik de Privacy Statement nalezen?

Als u hier klikt, wordt u doorverwezen naar onze Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Indien u een klacht heeft dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen op +31 (0)640823591 of een email te sturen naar info@quelicious.nl.

Is betalen bij QueLicious veilig?

Betalen bij QueLicious is absoluut veilig. U kunt uw bestelling alleen betalen met iDEAL.  iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. iDEAL hanteert dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren. Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als betalen via internetbankieren. De beveiligingsmethode QueLicious hanteert voor iDEAL betalingen via internet is SSL (Secure Socket Layer). SSL zorgt ervoor dat de pagina’s waar u uw gegevens moet invullen zijn beveiligd. De beveiliging van deze pagina’s zorgt ervoor dat uw gegevens niet kunnen worden onderschept door derden terwijl ze worden verzonden.

Kan ik mijn geleverde bestelling herroepen?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U kunt hiervoor gebruik maken van het herroepingsformulier. In de Algemene voorwaarden vindt u het modelformulier voor de herroeping.

Go to our shop to select your fine foods and excellent wines