Great people, Good Wines
and Pure and Fine Foods make us happy.

MISSIE

Onze missie is om een link te zijn tussen kleine producenten in Spanje, die fantastische foods en wijnen maken, en de fijnproevers in Nederland. Onze leveranciers en klanten zijn onze grootste inspiratie!

De producenten inspireren ons omdat ze met veel liefde hun producten maken en de klanten inspireren ons omdat we die graag verrassen met de hoge kwaliteit en exclusiviteit van onze producten. Als onze klanten reageren met WOW dan is onze missie geslaagd.

WAARDEN

De kernwaarden bij QueLicious zijn Respect, Eerlijkheid en Happiness. Deze 3 waarden zijn voor ons onvoorwaardelijk met elkaar verbonden. Wij vinden het belangrijk dat we iedereen waar we mee samenwerken met respect behandelen, een leverancier heeft voor ons net zo veel waarde als een klant. Met respect behandelen betekent ook dat je iedereen op een eerlijke manier benaderd. Daarnaast willen wij ook producten die op een eerlijke manier zijn geproduceerd, waarbij de natuur zo veel mogelijk gerespecteerd wordt. Uitendelijk worden wij heel gelukkig van deze manier van werken, door dichtbij onze eigen waarden te blijven zullen we ook op een plezierige manier zaken doen met mensen die dezelfde waarden delen.

VISIE

QueLicious is in 2014 begonnen met de import van Spaanse delicatessen. Ondertussen importeren we ook mooie exclusieve wijnen en bedienen we ontzettend leuke klanten in de Horeca en Foodspeciaalzaken. Wij hopen tussen nu en vijf jaar een belangrijke speler te zijn in het segment van de food en Wijn, zodat klanten ons in Nederland weten te vinden voor onze mooie exclusieve producten, maar ook dat leveranciers in Spanje ons weten te vinden voor onze eerlijke en prettige manier van samenwerken.

Go to our shop to select your fine foods and excellent wines